Природа (cтор. 168)

Фото для новини

10:30 14 липня 2017 р.

Львівське обласне управління водних ресурсів відновлює русло річки

В облдержадміністрації запевнили: «Львівське обласне управління водних ресурсів розпочало роботи з відновлення й підтримання сприятливого гідрологічного та санітарного режиму річки Тейсарівка та її приток».

Природа

Фото для новини

16:10 13 липня 2017 р.

ДСНС попередила про пориви вітру на Львівщині

В обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій закликають тримайтися якомога далі від хитких будівель, споруд, парканів, ліній електропередач, дерев, великих скляних вітрин.

Природа

Фото для новини

14:00 13 липня 2017 р.

П’ятеро зубренят народилися на Львівщині

В облдержадміністрації запевнили: «В «Сколівських Бескидах» на Львівщині діє програма підтримки майданської субпопупяції бізона європейського на період 2017-2026 років, завдяки якій успішно збільшується популяція тварин, занесених до Червоної книги України».

Природа

Фото для новини

18:30 12 липня 2017 р.

Синоптики попередили львів’ян про грози, град і пориви вітру

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що сьогодні зі збереженням до кінця доби прогнозуються місцями пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду, грози й град.

Природа

Фото для новини

18:00 12 липня 2017 р.

Львів’яни можуть безпечно відпочивати й купатися лише в трьох водоймах, – ЛМР

У міськраді запевнили: «Цього літа є три водні об’єкти, на яких організовано масовий відпочинок з дотриманням усіх вимог безпеки людей – санітарних норм, належного облаштування пляжу, наявності рятувальних служб і медпункту».

Природа