Природа (cтор. 102)

Фото для новини

13:00 2 квітня 2019 р.

Львівські екоінспектори притягнули до відповідальності керівника підприємства

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області провели планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства товариством з обмеженою відповідальністю «Біотермал».

Природа

Фото для новини

16:00 1 квітня 2019 р.

Скотомогильник на Львівщині забруднює ґрунт

Працівники відділу інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції у Львівській області провели аналізи відібраних проб ґрунту на площі 10 600 квадратних метрів у місцях розміщення тваринних відходів на території Зарічанської сільської ради.

Природа

Фото для новини

12:10 1 квітня 2019 р.

На Львівщині планують розширити територію парку

Директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник провів робочу зустріч з представниками Яворівського національного природного парку Михайлом Біляком, Ігорем Плесаком, Іриною Любинець та Львівського національного університету імені Івана Франка Віталієм Брусаком та Володимиром Шушняком з питань розширення парку.

Природа

Фото для новини

12:00 29 березня 2019 р.

Дошкільнята посадили на Львівщині «Дерево миру»

Фахівці регіонального ландшафтного парку «Верхньодністровські Бескиди» й «Старосамбірського ЛМГ» висадили в рамках Всеукраїнської безстрокової екологічної акції «Посади дерево миру» саджанці на території дошкільних навчальних закладів міста з метою привернення уваги населення до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни на сході України й формування дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища.

Природа

Фото для новини

14:32 28 березня 2019 р.

На Львівщині вимкнуть на годину освітлення

У суботу, 30 березня, о 20:30 відбудеться Всесвітня кампанія «Година Землі», в межах якої люди у цілому світі вимкнуть електричне освітлення та побутове електрообладнання на одну годину.

Природа

Фото для новини

18:00 27 березня 2019 р.

Синоптики прогнозують у Львові ожеледицю

У регіональному центрі з гідрометеорології попередили, що 28 та 29 березня вночі та вранці на окремих ділянках доріг Львова очікується ожеледиця.

Природа

Фото для новини

14:30 27 березня 2019 р.

Львів’яни долучаться до акції «Година Землі»

Уже вдесяте Львів приєднається до найбільшої природоохоронної акції у світі «Година Землі», започаткованої Всесвітнім фондом природи «WWF», щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети.

Природа