Природа (cтор. 100)

Фото для новини

11:55 15 квітня 2019 р.

На Львівщині встановили «зелений» рекорд

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства встановило спільно із громадською ініціативою «Добродій» рекорд України по найбільшій кількості висаджених дерев за один робочий день.

Природа

Фото для новини

10:00 13 квітня 2019 р.

Гідрометцентр попередив львів’ян про надзвичайну пожежну небезпеку

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що 13 та 14 квітня у Львові зберігатиметься переважно висока (4-й клас), а подекуди – надзвичайна пожежна небезпека (5-й клас).

Природа

Фото для новини

14:15 12 квітня 2019 р.

Синоптики попередили львів’ян про заморозки

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що вночі 13 та 14 квітня на поверхні ґрунту й місцями в повітрі у Львові очікуються заморозки.

Природа

Фото для новини

10:45 12 квітня 2019 р.

На Львівщині зафіксували національний рекорд

У четвер, 11 квітня, представники Національного реєстру рекордів України зафіксували на Львівщині новий рекорд України – «Найбільший Герб України з кипарисовика горохоплідного».

Природа

Фото для новини

10:15 9 квітня 2019 р.

Сміттєзвалище Львова негативно впливає на ґрунти

Працівники відділу інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції у Львівській області провели кризовий моніторинг поверхневих вод та грунтів у зоні полігону твердих побутових відходів Львівського комунального підприємства «Збиранка».

Природа

Фото для новини

10:10 9 квітня 2019 р.

Екоінспектор виявив на Львівщині несанкціоноване сміттєзвалище

Працівник Державної екологічної інспекції у Львівській області обстежив у присутності відповідальних осіб Перемишлянськоі райдержадміністрації територію Вовківської сільради в Перемишлянському районі.

Природа