На Львівщині відновили 791 гектар лісу

13:45 13 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львівському лісовому селекційно-насіннєвому центрі завершуються роботи зі створення унікального в Україні сучасного розсадницького комплексу із вирощування сіянців із закритою кореневою системою.

Про це повідомили в п’ятницю, 13 вересня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Навесні цього року в лісових розсадниках посіяно насіння на площі майже 17 га, з них хвойних – 4,0 га та 13,0 га листяних і чагарникових порід. Закладено шкілки деревних та чагарникових порід на площі понад 4,8 га, де висаджено більше 211 тисяч саджанців основних деревних та чагарникових порід. Також було закладено плантації новорічних ялинок на площі 0,7 га».

«Державними лісогосподарськими підприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства проведено лісовідновлення на площі 1745 га, з них 954 га – садіння лісових культур, а на 791га здійснили природне відновлення лісу. Догляди за лісовими культурами проведено на площі понад сім тисяч гектрарів», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів