На Львівщині відкрили нові рекреаційні пункти

15:15 28 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivoblrada.gov.ua

У Турківському і Сколівському районах Львівщини відкрили нові рекреаційні пункти відпочинку

Про це повідомили в понеділок, 28 жовтня, у Львівській обласній раді, де також розповіли: У п’ятницю, 25 жовтня, відбулося відкриття та освячення рекреаційних пунктів відпочинку у Турківському ДЛГП «Галсільліс» – по маршруту на гору Пікуй, на території лісового заказника місцевого значення «Верхнє», та у Сколівському районі у Славському ДЛГП «Галсільліс».

«Участь у заході взяв заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима. Коментуючи подію, він наголосив, що розвиток мережі об’єктів природно-заповідного фонду та наявність пам’яток історії і культури додають території комунальних лісогосподарських підприємств Львівщини перспективності для розвитку рекреації та туризму, що має важливе значення для покращення соціально-економічної ситуації в регіоні, в тому числі через залучення грантових коштів міжнародних фондів на реалізацію екологічних проектів», – поінформували також в облраді.

«У нових рекреаційних зонах створено спеціальні місця для вогнищ та сміття, встановлено наглядну агітацію з правилами поведінки у лісі, що сприятиме підвищенню рівня екологічної культури та свідомості жителів області», – повідомили також в облраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів