Міжнародний екологічний форум «Вода та енергія» триватиме у Львові два дні

10:15 5 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 5 жовтня, на стадіоні «Арена Львів» відбулося офіційне відкриття ІІІ Міжнародного екологічного форуму «Вода та енергія», який триватиме у Львові впродовж 5-6 жовтня.

Про це повідомили сьогодні, 5 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Під час форуму обговорюватимуть реформи в екологічному законодавстві, європейський досвід реорганізації ринку комунальних послуг, технологічні інновації у сфері охорони навколишнього середовища, політику заміщення традиційних енергоресурсів альтернативними джерелами енергії. Також завтра відбудеться ряд дискусійних панелей, де говоритимуть про поводження з твердими побутовими відходами й перетворення їх на енергію».

«Відкрив та розпочав першу панельну дискусію екологічного форуму екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета, який наголосив на важливості форуму і розуміння тих питань, які експерти обговорюватимуть впродовж двох днів. Сьогодні, під час першого дня Форуму, об 11.30 відбудеться підписання меморандуму про співпрацю між містом Львовом та Національним фондом охорони навколишнього середовища і водного господарства (Польща). А завтра, під час другого дня форуму, о 10.30 буде запрезентовано успішні практики поводження з твердих побутових відходів, під час чого французька компанія «Egis» представить проект будівництва сміттєпереробного заводу у Львові», – поінформували також у міськраді.

«Окрім цих знакових подій форуму, відбудуться дискусії на теми інвестицій, екології, енергетики, «Zero Waste» тощо. Основною цільовою аудиторією Еко-форуму є муніципальні органи влади, керівники комунальних водопостачальних підприємств, керівники промислових підприємств, як перебувають у гострій фазі пошуку інвесторів для модернізації інфраструктури відповідно до законодавства ЄС. Під час Еко-форуму «Вода та Енергія» також триває виставка інноваційних технологій, до участі у якій залучені підприємства та компанії, виробники й постачальники обладнання та устаткування для очищення природних і стічних вод, переробки та сортування відходів, засоби автоматизації технологічних процесів, економії енергоресурсів, транспортування води, новітніх «зелених» рішень для промисловості та домогосподарств», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів