Львів’яни протестували проти використання хутра

18:00 27 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: hromadske.ua

У Львові півсотні людей вийшли на марш «Подивись в очі своїй шубі».

Про це повідомило в неділю, 27 жовтня, «Громадське телебачення», яке також розповіло: «Люди протестували проти вбивства тварин заради одягу та діяльності хутрових фабрик. Учасники акції зібрались біля Оперного театру. Дехто прихопив своїх домашніх улюбленців».

«Учасники акції привертали увагу до проблеми вбивства тварин плакатами з написами «Хутро – це вбивство», «Я – не шуба». Люди пройшли маршем від Оперного театру до Ратуші. Акція відбулась мирно», – поінформувало також «Громадське телебачення».

Львів‘янка Ірина Юзик пояснила: «Ми маємо на меті достукатись до людей. Не робіть цього, не купуйте хутро. Я другий рік приходжу з шиншилою, її звати Лада. Приходжу з нею, щоб всі перехожі змогли глянути у вічі тваринці. Їй пощастило, бо вона не стала шубою, вона живе в мене вдома».

Натомість львів’янка Анастасія Брезіна розповіла: «Ми вийшли саме на початку зимового сезону. Люди масово купують шуби. Вони не думають, яка реальність є на хутровому виробництві. Вони сприймають тварин, як ресурс. Хочемо прискорити заборону звіроферм в Україні»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів