Львів’яни долучаться до Всеукраїнської акції

15:15 12 лютого 2020 р.

city-adm.lviv.ua

city-adm.lviv.ua

Львів’яни долучаться до Всеукраїнської акції з висадки мільйона дерев за добу, в рамках якої планують відновити історичний фруктовий сад у парку «700-річчя Львова» та озеленити центр міста.

Про це повідомили в середу, 12 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що мета акції – привернення уваги до екосистеми країни та розвиток екологічної свідомості українців. Відтакак, сьогодні був підписаний меморандум про співпрацю між ЛМР, облдержадміністрацією та представниками приватного сектору.

Зокрема, основні завдання проєкту: «20 або 27 березня (залежно від погодних умов) впродовж 24-х годин висадити 1 млн дерев по всій Україні; сприяти впродовж року у висаджені алей, парків та лісів; провести загальнодержавну інформаційну компанію; організовувати освітні воркшопи в навчальних закладах; започаткувати міжнародний флешмоб «Озеленення України. Озеленення планети!».

Висадка дерев у Львові відбуватиметься на трьох локаціях – в центрі міста, фруктовому саду в парку «700-річчя Львова» й біля трамвайної колії на Сихові.

Як інформував «ЩЛ», Держекоінспекція у Львівській області оприлюднила результати «Перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства Квартирно-експлуатаційного відділу Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів