Львівський гідрометцентр попередив про пориви вітру й хуртовину

09:45 28 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/dczlvoda

У суботу, 28 грудня, львів’янам дошкулятимуть ожеледиця, пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду й хуртовина.

Про це, як повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, розповіли у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології. Ускладнення погодних умов відповідає першому рівню небезпечності.

Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. Відтак, у Львівській ОДА, зважаючи на мінливість погодних умов, закликають водіїв бути обережними під час руху за складних погодних умов та чітко дотримуватися Правил дорожнього руху – користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції та інтервалу, не перевищувати швидкість. Також варто відмовитися від ризикованих маневрувань, які за складних погодних умов можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Як інформував «ЩЛ», Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів