Львівські синоптики попередили про пориви вітру

09:40 11 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, вдень у суботу, 11 січня, на території Львівщини будуть пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду.

Про це розповіли в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також закликають громадян дотримуватися елементарних правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці, – не ходити попід розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації оприлюднили такий прогноз погоди у Львові: «Хмарно. Вранці та вдень – невеликий дощ, ввечері – з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер – південно-західний з переходом на північно-західний, 9-14 метрів за секунду, вдень – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура вдень – 3-5° тепла».

Як інформував «ЩЛ», Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів