Гідрометцентр прогнозує на Львівщині мокрий сніг та ожеледицю

17:30 11 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології, на території Львівської області очікуются незначне зниження температури, мокрий сніг та ожеледиця.

Про це повідомили в середу, 11 грудня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що сьогодні до кінця доби місцями дошкулятиме невеликий мокрий сніг. А на дорогах – ожеледиця.

Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від чотирьох градусів морозу до одного градусу тепла. Вдень – від одного градусу тепла до шести градусів морозу.

12 грудня буде хмарно з проясненнями й без істотних опадів. На окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер – південний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від чотирьох градусів морозу до одного градусу тепла. Вдень – від одного градусу тепла до шести градусів морозу.

13-14 грудня – хмарно. Часом – невеликі опади. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південний 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від нуля градусів до п’яти градусів морозу. Вдень – від трьох градусів тепла до восьми градусім морозу.

Як інформував «ЩЛ», Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів