ДСНС попередила про грози та шквали на Львівщині

09:10 7 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

У четвер, 7 вересня, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на території Львівської області місцями – грози, вранці й вдень – пориви західного вітру 15-20 метрів за секунду.

Про це повідомили сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook». Натомість у Львівській міськраді поінформували: «За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у четвер, 7 вересня, на території Львівської області й Львова вранці та вдень очікуються короткочасні дощі, місцями – грози й пориви західного вітру 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 9-11°, вдень – 17-19° тепла».

«8 вересня очікується без опадів. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 3-8°, вдень – 17-22° тепла. 9 вересня синоптики прогнозують також без опадів. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 6-11°, вдень – 23-28° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів