ДСНС попередила львів’ян про шквали, грози й град

17:15 5 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Регіональний центр з гідрометеорології прогнозує неабияке погіршення погоди.

У Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України попередили: «За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території Львівської області ввечері 5 липня та впродовж доби 6 липня місцями – пориви північно-західного вітру та шквали 15-20 метрів за секунду, грози, подекуди – град».

Про це поінформували сьогодні, 5 липня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Натомість у Львівській міськраді повідомили сьогодні, 5 липня: «Як прогнозує Львівський регіональний центр з гідрометеорології, сьогодні ввечері і впродовж доби завтра у Львові місцями – пориви північно-західного вітру та шквали 15-20 метрів за секунду, грози, подекуди – град».

«6 липня синоптики прогнозують короткочасний дощ, грозу. Вдень подекуди – град. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 6-11° тепла, вдень – 20-25° тепла», – розповіли також у міськраді.

«7 липня очікується без істотних опадів. Вітер – північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 5-10° тепла, вдень – 20-25° тепла», – повідомили також сьогодні, 5 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів