ДСНС оголосила на Львівщині штормове попередження

10:15 21 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, у зв’язку з проходженням й впливом атмосферних фронтів від циклонічної депресії над Норвезьким морем та Скандинавією на території Львівської області, очікується ускладнення погодних умов.

Про це повідомили в п’ятницю прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Вдень 21 червня – грози, місцями – значні дощі та сильні зливи, град, шквали 15-20 метрів за секунду».

«22-23 червня – значні дощі, місцями – сильні. Грози, подекуди – град та шквали 15-20 за секунду», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«21-23 червня на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра (Львівська, Івано-Франківська області) очiкується пiдйом рiвнiв води. При зливових дощах на малих водотоках можливе рiзке швидкоплинне пiдвищення рiвнiв води, формування значного мiсцевого та схилового стоку, в горах – загроза утворення окремих селевих потокiв», – розповіли також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів