Депутати Львівської облради внесли зміни до переліку природоохоронних заходів

17:30 10 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivoblrada.gov.ua

Депутати Львівської облради внесли у вівторок, 10 вересня, на сесії зміни до переліку природоохоронних заходів «Програми охорони навколишнього природного середовища на 2016-2020 роки», фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2019 році (в частині перерозподілу коштів).

Про це повідомили у Львівській облраді, де також розповіли: За результатами аналізу стану виконання природоохоронних заходів за вісім місяців виявлено низку заходів, які з різних причин стали під загрозою невиконання. Тому з метою ефективного використання коштів обласного фонду ОНПС вилучено кошти загальним обсягом 5,6 млн. гривень».

«Частину вилучених коштів у сумі 3,95 млн. гривень розподілено на завершення руслорегулюючих та берегоукріплюючих робіт для збільшення пропускної здатності русла ріки Вишниця на території Модрицької сільської ради Дрогобицького району з метою запобігання надзвичайної ситуації, створення ще однієї рекреаційної зони на території регіонального ландшафтного парку «Надсянський» і розробку «Регіонального плану управління з відходами у Львівській області до 2030 року», – поінформували також в облраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів