23 березня у львівському парку «Знесіння» стартує «Весняна толока 2016»

13:05 14 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У ЛМР очікують, що до прибирання еко-проектів долучаться громадські організації, школи та університети.

«З 23 березня до 23 квітня у регіональному ландшафтному парку «Знесіння» буде проводитися акція з прибирання та впорядкування території», – повідомили сьогодні, 14 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Керівництво парку спільно з молодіжним проектом при Львівській міській раді – «Lviv Young Project» – готують низку креативних проектів, які перетворять львівський парк у «Мекку для туристів». У третю суботу квітня, 16 квітня, щороку відзначається український День довкілля. У цей день у парку очікують найбільшу кількість охочих взяти участь у глобальному екологічному русі.

Працівники парку планують провести тематичні заходи та, зокрема, висадку дерев. Очікується, що до прибирання території парку та інших еко-проектів долучаться громадські організації, львівські школи та університети. 

Головна мета «Весняної толоки 2016» – підвищення рівня свідомості містян у питаннях, що стосуються збереження навколишнього середовища. Керівництво парку закликає долучитися до акції всіх охочих.  Учать в акції попередньо узгоджується з менеджером із господарської діяльності парку: (097) 854 93 84 (Олена)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів