19 березня у Львові буде вітряно й слизько

18:10 18 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: mynizhyn.com

«Синоптики надіслали штормове попередження: завтра пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду, вночі та вранці на дорогах ожеледиця», – повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 19 березня, будуть пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вночі та вранці – невеликий сніг та мокрий сніг, вдень – без істотних опадів. Температура повітря вночі становитиме 1-3º морозу, вдень – 1-3º тепла.

20 березня: хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде 0-5° морозу, вдень – 5-10° тепла.

21 березня: хмарна погода з проясненнями. Місцями – невеликий дощ, вночі – з мокрим снігом. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла, вдень становитиме 5-10° тепла.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів