1 квітня львів’янам дошкулятимуть гроза, шквали й град

18:00 31 березня 2016 р.

Фото до новини

Синоптики попередили про негоду.

У Львівському регіональному центрі з гідрометеорології повідомили в четвер, що завтра, 1 квітня, вдень будуть гроза, пориви та шквали 17-22 метрів за секунду. Вночі невеликий короткочасний дощ, вдень – короткочасний дощ, гроза, слабкий град. Температура повітря вночі становитиме 8-10° тепла, вдень – 16-18° тепла. Про це повідомили сьогодні, 31 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували:

«2 квітня: мінлива хмарність. Вночі місцями – невеликий дощ з мокрим снігом, вдень – без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду, вночі місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 3° морозу до 2° тепла, вдень – 7-12° тепла.

3 квітня: мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер: вночі – північно-східний, 3-8 метрів за секунду, вдень – південно-східний 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла, вдень становитиме 10-15° тепла». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів