В Україну вдерлися під прикриттям «гуманітарки» Путіна ще 4 танки, по 5 БТРів і БМП та 20 вантажівок (оновлено)

09:33 15 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/Voproskin

Про це повідомляють місцеві жителі.

Із території Росії через Краснодонський район в Україну проникла чергова колона військової техніки. В 21:30 її бачили на пропускному пункті «Ізварине». Про це повідомляють місцеві жителі. 

До складу колони входять 4 танка, 5 БТРів, 5 БМП, 10 «КамАЗів» і 10 «Уралів» (їх вміст невідомий). Раніше про цю колоні повідомляв британський журналіст Шон Уокер. Військова техніка проникла в Україну під прикриттям так званого «гуманітаного конвою».

Про це повідомив сьогодні, 15 серпня, луганський сайт «Іnformator.lg.ua». Натомість агенція «УНН» інформує в повідомленні «Колона російської бронетехніки, перетнувши кордон у ПП «Ізварине», попрямувала до Молодогвардійська»:

«Інформація про колона війстькової техніки із Російської Федерації у складі БТРів та вантажівок, що перетнула кордон України на ПП «Ізварине», підтверджується. За оперативною інформацією колона попрямувала в напрямку Молодогвардійська. Про це «УНН» повідомили у штабі Антитерористичного центру.

«Розвідка підтвердила, що колона БТРів та військових «Уралів» перетнула кордон та через тимчасово закритий український ПП «Ізварине» увійшла на територію нашої держави.

Розвідка також підтверджує, що номерні та розпізнавальні знаки на техніці були російськими. Підрахувати точну кількість бронетехніки та вантажівок наразі не вдається, проте колона ця не чисельна. За попередніми даними, у вантажівках також були озброєні вояки.

За оперативними даними, колона відбула у напрямку с.Молодогвардійськ», – зазначили у штабі АТЦ.

Як повідомляв УНН, група міжнародних журналістів, які слідкують за рухом «гуманітарного конвою» РФ, стали свідками перетину українського кордону військовою технікою з території Росії».

Агенція «УНН» повідомила це сьогодні, 15 серпня.

Як інформував «Щоденний Львів», російська бронетехніка перетинає кордон України навіть у присутності західних журналістів, причому – під прикриттям «гуманітарки» Путіна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів