В Україну вдерлася «Армія Путіна» – до 900 бойовиків на важкій бронетанковій техніці, – екс-міноборони (відео)

19:22 17 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: directpress.ru

Про це заявив на вечірньому засіданні парламенту колишній керівник військового відомства Олександр Кузьмук.


Відео: Інтер

Агенція «УНН» передає сьогодні, 17 червня, в повідомленні «Українсько-російський кордон перетнула армія В.Путіна, – нардеп»:

«Народний депутат Олександр Кузьмук заявляє, що державний кордон України перетнуло незаконне утворення армія Путіна. Про це він заявив виступаючи на пленарному засіданні, передає кореспондент УНН.

«Інформую Верховну Раду, що в цей час державний кордон України вільно перетнуло незаконне військове формування, яке має назву «Армія Путіна», яке зараз об'єдналося з незаконним батальйоном, який має назву «Зоря», – повідомив Кузьмук.

За інформацією депутата, кордон перетнуло 900 військових озброєних важкою технікою. При цьому додав, що з українського боку їм протистоїть лише 100 прикордонників.

Звертаючись до народних депутатів України, які перед цим не підтримали проект постанови про посилення захисту Державного кордону, Кузьмук зазначив: «Поставте себе на той блок і попробуйте тільки не проголосувати, і ви будете прокляті всім народом назавжди».

Після цього голова Верховної Ради України Олександр Турчинов знову поставив на голосування проект постанови про захист державного кордону України і він був підтриманий ВР».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів