Російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» лякає Путіна, що той піде «шляхом Мілошевича»

20:20 17 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com/wall-57424472_3188?

«Верховний головнокомадувач ДНР» застеріг президента РФ від «зливу» терористів, бо це, мовляв, призведе до повторення ситуації з його югославським колегою за посадою.

Інтернет-видання «iPress.ua» інформує сьогодні, 17 травня, в повідомленні «Стрєлков розповів, що буде з Путіним після «зливу Новоросії»:

«Один із лідерів терористичної «Донецької народної республіки» Ігор Стрєлков застеріг Володимира Путіна від «зливу Новоросії», бо це призведе до повторення ситуації з колишнім президентом Югославії Слободаном Мілошевичем. За його словами, Путін відкрито не відмовляється від «Новоросії», однак це відбувається через системний саботаж на рівні олігархату і вищого чиновництва.

Свою заяву терорист опублікував у співтоваристві «ВКонтакте». На його думку, розгром південного сходу є небезпечним і як для лідера Росії, і як для людини, адже після його діяльність стане безповоротним початком «шляху Мілошевича».  

Стрєлков вважає, що Слободан Мілошевич за подібних обставин здав Боснію і Югославію, а потім його добили в Косово і заморили в Гаазі. День тому терорист написав: «Я закликаю до термінового надання масштабної військової допомоги, яка не надходить. Через тиждень-другий може відбутися військовий розгром значної частини збройних загонів ДНР і ЛНР».

Нагадаємо, що громадянин Росії Ігор Гиркін на прізвисько Стрєлков очолив одну із п’яти ДНР. 

Раніше він був учасником бойових дій в Боснії, Придністров'ї та Чечні. За інформацією, Стрєлков і його близький друг, прем'єр-міністром так званої «Донецької народної республіки» Олександр Бородай  прямо пов'язані з фондом «Маршалл капітал» , що належить російському бізнесменові Костянтину Малофєєву».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів