Новини Львова (cтор. 6134)

Фото для новини

12:05 8 квітня 2016 р.

Негода знеструмила вчора 19 населених пунктів Львівщини (відео)

7 квітня внаслідок негоди були знеструмлені лінія електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та три частково у Жовківському, Сокальському, Перемишлянському, Дрогобицькому та Самбірському районах.

Ситуації

Фото для новини

11:35 8 квітня 2016 р.

«Віртуози Львова» подарували музичне свято маріупольцям

Камерний оркестр «Віртуози Львова» в межах всеукраїнського проекту «Єдина Україна: Схід і Захід разом» представив у концертному залі Будинку «Молодіжний» у Маріуполі, концертну програму «Classica Viva».

Культура

Фото для новини

11:00 8 квітня 2016 р.

У Львові озвучуватимуть незрячим свої номери тролейбуси №13

Якщо послуга одержить підтримку громади міста, обласний осередок ГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» має намір подати грант до одного з посольств і в партнерстві з управлінням транспорту адаптувати трамваї та тролейбуси для пасажирів з глибокими вадами зору.

Ситуації

Фото для новини

10:45 8 квітня 2016 р.

Сьогодні у Львові прибирають вулицю Ярославенка

8 квітня вулицю Ярославенка прибирають студенти Львівського вищого професійно-політехнічного училища, Львівського вищого професійне училища дизайну та будівництва й Технічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка».

Природа

Фото для новини

10:00 8 квітня 2016 р.

У Львові викрали обладнання світлофора

Заступник директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич попередив: Два дні рух на цьому перехресті буде ускладнений, адже таких деталей, які викрали, вже не випускають, їх важко буде купити».

Кримінал

Фото для новини

09:35 8 квітня 2016 р.

Неподалік Львова натрапили на артснаряд

7 квітня о 12:40 на вулиці Львівській у селищі Брюховичі місцевим жителем виявлено під час прогулянки в лісі артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Ситуації