Новини Львова (cтор. 5927)

Фото для новини

17:24 23 червня 2016 р.

25-26 червня на Львівщині відбудеться форум місцевого розвитку

На форум місцевого розвитку в Трускавці запрошені Голова Верховної Ради Андрій Парубій, перший віце-прем'єр-міністр і міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, маршалек польського Сейму Марек Кухцінські, віце-прем’єр і міністр розвитку Польщі Матеуш Моравєцкі.

Політика

Фото для новини

17:00 23 червня 2016 р.

У Львівській міській раді роз’яснили нюанси житлової реформи

Про те, які житлові зміни очікують на мешканців нашого міста, а також який вид управління слід обрати, аби змінити життя на краще, розповіли сьогодні в приміщенні ЛМР під час прес-конференції.

Ситуації

Фото для новини

16:10 23 червня 2016 р.

26 червня у Львові вшанують пам'ять жертв комуністичних злочинів

У неділю біля пам’ятника «Жертвам комуністичних злочинів» на площі Маркіяна Шашкевича відбудеться традиційне віче з нагоди вшанування пам’яті політичних в’язнів, замордованих у тюрмах органами НКВС у червні 1941 року.

Історія

Фото для новини

16:05 23 червня 2016 р.

Учнівська молодь Львівщини передала десантникам «Прапор пошани та подяки»

Почесну місію передачі «Прапора подяки та пошани» взяли на себе члени робочої ради обласного учнівського парламенту та активісти учнівського самоврядування Стрия, Сокальського регіонального учнівського парламенту, Пустомитівського та Яворівського районних учнівських парламентів, а також учнівського парламенту Галицького району Львова.

Наука і техніка

Фото для новини

15:32 23 червня 2016 р.

На Львівщині припинили діяльність чотирьох підпільних АЗС

Правоохоронцями вилучено з незаконного обігу понад дев’ять тонн фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів, автозаправні колонки, шланги та інше обладнання, яке використовувалось для протиправної діяльності.

Кримінал