Новини Львова (cтор. 5774)

Фото для новини

15:00 25 серпня 2016 р.

У Львові схопили грабіжника-іноземця

На вулиці Хуторівка до 45-річного львів’янина підійшов невідомий чоловік та зі застосуванням сили намагався заволодіти його барсеткою.

Кримінал

Фото для новини

14:15 25 серпня 2016 р.

У четвер Львові відбудеться виставка ошатного жіночого вбрання й прикрас

У четвер, 25 серпня, у другому корпусі Національному музеї імені Андрея Шептицького відбудеться виставка авторської колекції ошатного жіночого вбрання та прикрас від майстрів Л. Петрусь та О. Поцюрко.

Культура

Фото для новини

13:41 25 серпня 2016 р.

Три села завтра вийдуть на акцію через утилізацію сміття по-старому, – мешканка

Прес, який мав пресувати львівське сміття й робити з нього "сміттєвий камінь", щоби укріплювати стінки та тіло сміттєзвалища в Грибовичах, уже поламався. І міська влада Львова хоче знову вивозити сміття так, як це відбувалося останні п'ятдесят років.

Ситуації

Фото для новини

13:25 25 серпня 2016 р.

На Львівщині нададуть допомогу учасникам війни й родинам Героїв Небесної Сотні

В облдержадміністрації запевнили: «На реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, родин Героїв Небесної Сотні з обласного бюджету скеровано 1297,5 тисячі гривень».

Ситуації

Фото для новини

13:15 25 серпня 2016 р.

На сході України поранили за добу трьох наших воїнів, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у четвер: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, троє – отримали поранення».

Політика

Фото для новини

12:18 25 серпня 2016 р.

У центрі Львова демонтували сіті-лайти

У міськраді пояснили: «У Львові встановлено мораторій на видачу нових дозволів на розміщення зовнішньої реклами на магістральних вулицях та обрано орієнтир на поступове зменшення кількості рекламних засобів у місті».

Ситуації