Новини Львова (cтор. 5761)

Фото для новини

13:15 31 серпня 2016 р.

На сході України гинули вчора тільки російські окупанти, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у середу: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, один військовослужбовець отримав поранення. Підтверджені втрати противника – троє загиблих та восьмеро поранених окупантів».

Політика

Фото для новини

11:30 31 серпня 2016 р.

В облдержадміністрації очікують нові оригінальні роботи

У Львівській ОДА повідомили в середу: «На здобуття обласної премії представляються нові оригінальні твори й роботи, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді впродовж останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття премії».

Культура

Фото для новини

11:00 31 серпня 2016 р.

Рятувальники попередили про надзвичайну небезпеку

В обласному управлінні ДСНС застерегли: «31 серпня – 2 вересня на території області встановиться висока пожежна небезпека (четвертого класу). Місцями – надзвичайна пожежна небезпека (п’ятого класу)».

Природа

Фото для новини

10:45 31 серпня 2016 р.

2-4 вересня відбудеться «Фестиваль партнерства»

В облдержадміністрації зазначили: «Виклади і дискусії стосуватимуться питань децентралізації, а також механізмів участі громади у житті міста, промоції регіонів, формування громадського простору та інших важливих питань».

Політика

Фото для новини

10:15 31 серпня 2016 р.

Втікача від львівських партульних зупинив паркан

На перетині вулиць Чернігівської й Пекарської водій не впорався з керуванням та наїхав на паркан Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького.

Кримінал