Новини Львова (cтор. 5674)

Фото для новини

23:45 15 вересня 2016 р.

На змаганнях кінологів у Великих Мостах перемогли українці

У Кінологічному навчальному центрі Держприкордонслужби у Великих Мостах завершився міжнародний чемпіонат з дресирування службових собак серед 27 прикордонників-кінологів з України, Білорусі, Молдови й Польщі.

Спорт

22:54 15 вересня 2016 р.

У ЛМР вимагають розсекретити інформацію про паркінги

За інформацією депутата міськради Ігоря Зінкевича, у перспективному проекті розвитку міста під сучасні парковки були надані місця, адреси яких жоден із чиновників надати не хоче чи то через «секретність» цієї інформації, чи то через фактичну відсутність цих ділянок.

Ситуації

22:30 15 вересня 2016 р.

У власність Львова передали пам'ятник Бандері

На сесії Львівської міськради ухвалили в четвер рішення передати у власність територіальної громади об’єкт незавершеного будівництва «Виготовлення пам’ятника Степанові Бандері з реконструкцією площі Кропивницького у Львові» зі ступенем будівельної готовності 85,7%.

Культура

Фото для новини

22:21 15 вересня 2016 р.

Українські військові святкують російські свята, – офіцер

У листопаді минулого року указом Президента з назв українських військових частин вилучили слова, які пов’язували ці військові частини з історією Радянського Союзу. Але ці ж частина святкують свої професійні свята в дні, які були запроваджені в радянські часи.

Політика

Фото для новини

21:54 15 вересня 2016 р.

70% російського населення має спільний ген з китайцями та фінами, – експерт

В особі Російської Федерації ми маємо не просто ворога, супротивника чи сусіда. Ми маємо – історичного та смертельного ворога, якому немає куди відступати. Тому що позаду нього – мордва, адигейці, тувинці, ерзя, Далекий Схід, Кавказ.

Політика

21:54 15 вересня 2016 р.

У Львові критично збільшується кількість відходів, – Садовий (відео)

У четвер під час сесії міський голова та посадовці ЛМР доповіли громадськості про виконання робіт зі стабілізації Грибовицького сміттєзвалища, а також ситуацію з вивезенням сміття зі Львова.

Ситуації

14:33 15 вересня 2016 р.

У Львові створено спецштаб з вивезення сміття

Сьогодні під час сесії міський голова та посадовці мерії доповіли громадськості про виконання робіт зі стабілізації Грибовицького сміттєзвалища, а також ситуацію з вивезенням сміття зі Львова.

Ситуації