Новини Львова (cтор. 7744)

Фото для новини

16:59 17 вересня 2014 р.

$30 млн пропонують німецькі детективи за імена тих, хто збив малайзійський Боїнг

Німецьке детективне агентство Wifka пропонує винагороду у розмірі 30 млн доларів за інформацію про те, хто несе відповідальність за падіння 17 липня на сході України малазійського пасажирського літака МН17.

Ситуації

Фото для новини

16:11 17 вересня 2014 р.

«Свобода», «Батьківщина», «Удар» втрачають рейтинги, – соціолог

Львів’яни вимагають від політиків не обіцянок відремонтувати дорогу, а реальних реформ в державі. Люди змінюються в кращу сторону, вимагають і творять зміни. А ось політики та політтехнологи, м’яко кажучи, трошечки не встигають за ними.

Політика

Фото для новини

16:01 17 вересня 2014 р.

Громадяни, які беруть участь у Параді вишиванок, не підуть на вибори, – соціолог

Після Революції Гідності Одеса отримала зовсім іншу якісь суспільства, а політики залишилися ті ж самі. Про це під час відеомоста між Львовом і Одесою на тему: «Як вибори до Верховної Ради 26 жовтня 2014 року вплинуть на суспільно-політичні настрої Одеської і Львівської областей», який відбувся в рамках громадського мовлення (ГІТ) Львівського прес-клубу, повідомив соціолог, директор ГЩ «Європейський інститут соціальних комунікацій», громадський діяч Олександр Доброєр.

Політика

Фото для новини

15:46 17 вересня 2014 р.

Закон про особливий статус Луганської та Донецької областей розв’яже руки сепаратистам в усій Україні, – експерти (відео)

До такої думки дійшли під час відеомоста між Львовом і Одесою на тему «Як вибори до Верховної Ради 26 жовтня 2014 року вплинуть на суспільно-політичні настрої Одеської і Львівської областей», який відбувається в рамках громадського мовлення (ГІТ) Львівського прес-клубу, політичні експерти Львова та Одеси.

Політика

Фото для новини

15:36 17 вересня 2014 р.

В Одесі на всіх округах висуваються кандидатури з маргінальної Партії регіонів, – експерт (відео)

Про це під час відеомоста між Львовом і Одесою на тему: «Як вибори до Верховної Ради 26 жовтня 2014 року вплинуть на суспільно-політичні настрої Одеської і Львівської областей», який відбувається в рамках громадського мовлення (ГІТ) Львівського прес-клубу, повідомив політичний експерт з Одеси Геннадій Чижов.

Політика

Фото для новини

14:58 17 вересня 2014 р.

У Львівській ОДА сподіваються зменшити споживання газу в області на 32% у порівнянні з минулим сезоном

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, таке припущення висловив директор її департаменту ЖКГ Андрій Ільків.

Економіка