Новини Львова (cтор. 7743)

Фото для новини

11:45 18 вересня 2014 р.

Автоінспектори просять зголоситися очевидців ДТП на вулиці Чернігівській у Львові

Як повідомили у четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, наїхав на 59-річного пішохода й залишив місце пригоди.

Ситуації

Фото для новини

10:38 18 вересня 2014 р.

У Львові розпочався «Lviv Financial Forum 2014» (трансляція)

Участь у «Lviv Financial Forum 2014» беруть більше 130-ти учасників фінансового ринку України та світу – менеджмент банків і фінансових компаній, керівники профільних міністерств та інших державних органів, представники міжнародних організацій.

Економіка

Фото для новини

10:10 18 вересня 2014 р.

Львівські медики зібрали для вояків понад 600 тисяч грн (відео)

Як повідомили у четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, медичні працівники міста перераховували заробітні плати на рахунки Міністерства оборони й збирали гроші й купляли індивідуальні бронежилети і каски лікарям, які йдуть на фронт.

Медицина

Фото для новини

09:00 18 вересня 2014 р.

Аналіз бойових дій на Донбасі військовим експертом Костянтином Машовцем

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» наголошує: «Ніякого масового виведення російських військ, які оперують на території українського Донбасу, не відзначено (йде планова ротація, заповнення втрат, а місцями навіть нарощування і зосередження нових російських терористичних банд, причому з повним набором іграшок, від всілякого піхотного заліза, до танків і РСЗВ). За найбільш обережними підрахунками, цих «заблудлих» у нас оперує 3000-5000 одномоментно».

Політика

Фото для новини

21:31 17 вересня 2014 р.

Газ для населення на зиму вже закачаний у сховища, – диспетчер

Якщо в Україну до половини жовтня надходитиме та кількість реверсного газу, яку подають з Європи тепер, ми будемо мати в сховищах стільки ж газу, як і минулого року. Про це сьогодні, 17 вересня, в ефірі Громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ) повідомив старший диспетчер УМГ «Львівтрансгаз» Юрій Закаляк.

Економіка