Новини Львова (cтор. 7734)

Фото для новини

11:00 23 вересня 2014 р.

Львівські курсанти-рятувальники також долучилися до благочинної акції «Ice Bucket Challenge» (відео)

Понад 200 курсантів та студентів державного університету безпеки життєдіяльності прийняли виклик від Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та передали естафету державному університету внутрішніх справ, Національному університету цивільного захисту та своєму відокремленому підрозділу – Вінницькому вищому професійному училищу.

Ситуації

Фото для новини

09:45 23 вересня 2014 р.

Сьогодні у Львові передадуть ключі від 11 квартир сім’ям полеглих на війні й національним гвардійцям

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, забудовники вручать їх начальнику Західного територіального управління НГУ, генерал-лейтенанту Юрію Аллерову для подальшої передачі військовослужбовцям та сім'ям загиблих.

Політика

Фото для новини

09:30 23 вересня 2014 р.

На Львівщині розпочали формувати загони оборони й роти охорони

Як повідомив т.в.о. військового комісара об’єднаного райвійськкомату Львова, підполковник Владислав Заришняк, ці підрозділи підпорядковуватимуться військовим комісарам, але до участі в АТО залучатися не будуть, їх основне завдання – розгортання й несення служби на блокпостах, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника, підтримка безпеки та порядку в районах.

Ситуації

Фото для новини

22:30 22 вересня 2014 р.

«ДНР» і «ЛНР» посилено готуються під керівництвом Москви до подальшого ведення бойових дій, – військовий експерт

На цьому наголошує в понеділок, підбиваючи підсумки 22 вересня, керівник ЦВПД і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

Політика