Новини Львова (cтор. 7732)

Фото для новини

11:22 24 вересня 2014 р.

Журналісти закликають звільнити з полону своїх колег, зокрема – львів’янина Юрія Лелявського

Як повідомляється в сьогоднішній заяві НСЖУ та НМПУ, що журналіст каналу «ZIK» Юрій Лелявський потрапив 23 липня до полону на Луганщині, куди поїхав зі священиками висвітлювати їхню місіонерську діяльність, в оприлюднених даних «Центру звільнення полонених» його прізвище внесене у список «Невідомо».

Ситуації

Фото для новини

10:46 24 вересня 2014 р.

До Львова повернулися зі сходу України ще 64 правоохоронців

Як повідомив у середу начальник міліції громадської безпеки обласного управління міністерства внутрішніх справ Сергій Маруняк, на відпочинок прибули спецпідрозділ і зведений загін ГУМВС.

Ситуації

Фото для новини

09:40 24 вересня 2014 р.

Найбільше обстрілів позицій українських військ зафіксовано в районі Донецького аеропорту (відео)

Як повідомили в середу в прес-службі керівництва антитерористичною операцією, ситуація в районі Маріуполя залишається стабільною та контрольованою силами АТО.

Політика

Фото для новини

21:39 23 вересня 2014 р.

Рашисти знизили інтенсивність обстрілів позицій українських силовиків і відводять свою артилерію, – військовий експерт

Повідомляючи про це у вівторок, координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук додає: «Правда, процес відведення бойовиками артилерії зафіксовано лише на окремих ділянках... Ми не виключаємо, що російські війська й терористи лише імітують процес деескалації конфлікту».

Політика

Фото для новини

19:30 23 вересня 2014 р.

1 жовтня подорожчають ще на 10% квитки на потяги

Попри це, начальник управління аналітики головного управління перевезень «Укрзалізниці» Микола Топчієв запевняє: «Вартість квитків буде дешевша, аніж влітку».

Економіка

Фото для новини

18:40 23 вересня 2014 р.

Львівська облрада звернеться до Міноборони щодо ротації й забезпечення 3-го батальйону тероборони

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОР, її депутати доручили ЛОДА забезпечити підрозділ технікою й здійснити організацію контролю на шляхах області для уникнення можливості потрапляння на її територію диверсійних груп зі зони проведення АТО та для контролю за можливим несанкціонованим переміщенням зброї й боєприпасів.

Ситуації

Фото для новини

18:10 23 вересня 2014 р.

Біженцям із Донбасу не комфортно у Львові через запитання неросійською мовою й дорогу оренду житла, – опитування

Управління культури ЛМР провело дослідження культурних і громадських потреб молодих переселенців до 35 років, які інтегруються в культурне та соціальне життя Львова.

Ситуації