Новини Львова (cтор. 7696)

Фото для новини

13:42 11 жовтня 2014 р.

На Донбасі загинув ще один український прикордонник, – РНБО (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «У Донецьку бойовики вдалися до чергової невдалої спроби штурму аеропорту. Наші військові напад відбили та завдали терористам суттєвих втрат».

Політика

Фото для новини

13:10 11 жовтня 2014 р.

Львівський Національний академічний театр імені Марії Заньковецької перерахував військовим 55 тисяч грн

Зібирані на благодійній виставі кошти переведено на рахунок організації Місія «Центр Військового Капеланства» УГКЦ, а скеровані вони будуть на потреби 24-ї окремої Залізної механізованої бригади та батальйону територіальної оборони Львівщини «Воля».

Культура

Фото для новини

12:58 11 жовтня 2014 р.

У Чорне море зайшли два американські військові кораблі – ракетний есмінець і десантний корабель

Представники флоту США наголошують: «Присутність кораблів у Чорному морі буде слугувати підтвердженням відданості і прихильності Сполучених Штатів цілям зміцнення партнерських зв'язків та спільних оперативних можливостей США, НАТО і регіональних партнерів в країнах Чорного моря».

Політика

Фото для новини

11:28 11 жовтня 2014 р.

За добу бойовики здійснили понад 30 обстрілів, але відсьогодні повинен розпочатися «режим тиші» (відео)

У прес-центрі керівництва антитерористичною операцією повідомили також у суботу, що обстановка в Маріуполі та інших районах стабільна, знаходиться під контролем сил АТО.

Політика

Фото для новини

22:45 10 жовтня 2014 р.

«Нібито з росіянами ми про все домовились. Наскільки щирі ці домовленості – наступний тиждень покаже», – Президент

Петро Порошенко заявив у четвер на представленні голови ЛугОДА Геннадія Москаля представникам громад Луганщини: «Наступний тиждень буде визначальним. Нібито з росіянами ми про все домовились. Наскільки щирі ці домовленості, наступний тиждень покаже. Чи зможуть вони приборкати бандитів, котрі розстрілюють мирні села як по цей, так і по той бік лінії зіткнення, – чи ми росіянам у цьому допоможемо».

Політика

Фото для новини

21:17 10 жовтня 2014 р.

Колишні комсомольці вже не обійматимуть керівні посади держапарату, – Мін’юст (відео)

Міністр юстиції Павло Петренко пояснив у п'ятницю: «Під безумовну люстрацію підлягають чиновники, які своїми діями або рішеннями підтримували сепаратистів і терористів, та особи, які обіймали керівні посади в комуністичній партії і в комсомольській організації».

Політика

Фото для новини

20:50 10 жовтня 2014 р.

Центр «Соціальний моніторинг» побачив у парламенті сім партій

Серед респондентів, які братимуть участь у виборах та визначилися із своїм електоральним вибором, за «Блок Петра Порошенка» планують проголосувати 39,8%, за Радикальну партію Олега Ляшка – 11,2%, за «Народний фронт» – 10,4%, за ВО «Батьківщина» –5,9%, за ВО «Свобода» – 5,2%, за партію «Громадянська позиція» – 5,2%, за Партію «Сильна Україна» – 5,1%.

Політика

Фото для новини

18:44 10 жовтня 2014 р.

Курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ здають кров пораненим воїнам

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, п’ятеро добровольців з 2-го курсу ЛьвДУВС з потрібною групою крові здали на потреби потерпілих по 400 мл крові кожен.

Медицина

Фото для новини

17:58 10 жовтня 2014 р.

11 жовтня у Львові знову збиратимуть біля пам’ятника королю Данилу теплі речі й сигарети фронтовикам (відео)

Як повідомила громадський діяч і волонтер Любов Возняк, в суботу на площі Галицькій прийматимуть від небайдужих співгромадян теплі шапки, шкарпетки й рукавиці, а також цигарки для наших захисників на сході країни.

Ситуації

Фото для новини

17:48 10 жовтня 2014 р.

У Львові шукають вибухові пристрої на головному залізничному вокзалі й в одному з готелів

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, цього року на Львівщині отримали вже 77 повідомлень про «замінування».

Кримінал

Фото для новини

16:42 10 жовтня 2014 р.

Львівщина може стати базовим регіоном для виробництва твердого палива, – ЛОДА (відео)

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі облдержадміністрації, на нараді у ній зокрема зазначили, що Львівщина «має відповідні природні та ресурсні можливості стати базовим регіоном для розміщення технологічних виробництв з виробництва твердого палива на основі низькокалорійних сортів вугілля, деревини та відходів (деревини, рослинництва, торфу) у різних поєднаннях та формах (брикети, гранули, пилети, тирса і т.п.)».

Економіка

Фото для новини

16:26 10 жовтня 2014 р.

Президент України Петро Порошенко перевірив боєготовність військ у зоні бойових дій (відео)

Глава держави доповів у п'ятницю співгромадянам на своїй сторінці в інтернет-мережі «Twitter»: «Проінспектував фортифікаційні укріплення української армії за 32 км від Донецька».

Ситуації