Новини Львова (cтор. 7695)

Фото для новини

12:38 12 жовтня 2014 р.

У Львівській міськраді просять автомобілістів обмежити після обіду проїзд вулицею Стрийською

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з тим, що сьогодні, 12 жовтня, о 19.00 національна збірна команда України з футболу проведе на стадіоні «Арена Львів» відбірковий матч до Чемпіонату Європи 2016 року, всіх водіїв просять обмежити заїзд приватним транспортом на вулиці Стрийську після обіду, аби уникнути утворення заторів.

Ситуації

Фото для новини

11:42 12 жовтня 2014 р.

У Львові перепоховали одного з останніх крайових провідників націоналістичного підпілля

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, похоронна процесія пройшла вулицями нашого міста від Собору св. Юра до Личаківського кладовища.

Політика

Фото для новини

23:59 11 жовтня 2014 р.

У прес-центрі АТО спростували заяву про підписання угоди щодо розмежувальних ліній на Донбасі (відео, оновлено)

Прес-офіцер керівництва антитерористичною операцією Владислав Селезньов заявив наприкінці суботи: «Інформація щодо узгодженого розмежування сторін є передчасною та такою, що не відповідає дійсності. Документ не може вважатися підписаним, доки до нього висловлюються «особливі позиції».

Політика

Фото для новини

23:28 11 жовтня 2014 р.

Путін відкликав 17,6 тисячі російських військових, дислокованих у прикордонній Ростовській області РФ

Президент Росії доручив її міністерству оборони повернути до місць постійної дислокації війська, які проходили навчання на полігонах поблизу кордонів України.

Політика

Фото для новини

19:00 11 жовтня 2014 р.

Тимошенко запевняє, що прогнала з «Батьківщини» 1519 депутатів усіх рівнів

Екс-прем’єр заявила в суботу: «Ми 1519 депутатів всіх рівнів, керівників партійних осередків звільнили з партії за те, що вони не витримали наших принципів, що вони не служили людям, і сказали, що більше їм місця в нашій партії немає».

Політика

Фото для новини

18:20 11 жовтня 2014 р.

До армії прагне кожна друга українка, яка пройшла навчання в спеціальному тренувальному центрі

Голова Всеукраїнської організації сприяння Збройним силам України імені гетьмана Сагайдачного «Сагайдаки» Микола Голєв заявив: «Зі сьогоднішнього дня ми всіх жінок, які пройшли вишкіл у нашому центрі, поставимо біля чоловіків в кожній області для того, щоб вони там просували жіночу роботу і нам, чоловікам, «дихали в потилицю».

Політика

Фото для новини

18:10 11 жовтня 2014 р.

У Львові перепоховали провідника Крайового Проводу ОУН-УПА поруч із героями війни на сході України

Сьогодні, 11 жовтня, у Львові, на Полі почесних поховань Личаківського кладовища, було урочисто перепоховано провідника Львівського Крайового Проводу ОУН-УПА Євгена-Андрія Пришляка.

Політика

Фото для новини

14:22 11 жовтня 2014 р.

У Львові зі 17.00 до 19.00 збиратимуть біля пам’ятника королю Данилу теплі речі й сигарети фронтовикам (відео)

Як повідомила громадський діяч і волонтер Любов Возняк, в суботу на площі Галицькій прийматимуть від небайдужих співгромадян теплі шапки, шкарпетки й рукавиці, а також цигарки для наших захисників на сході країни.

Ситуації

Фото для новини

14:16 11 жовтня 2014 р.

Затримані в Білорусі українські футбольні вболівальники вже звільнені й повернулися звідти, – МЗС (відео)

Як повідомив у суботу спікер міністерства закордонних справ Євген Перебийніс, «МЗС зробив вичерпних заходів, в результаті яких звільнені всі вболівальники, в тому числі ті вісім уболівальників, які були арештовані на різні терміни».

Ситуації

Фото для новини

14:05 11 жовтня 2014 р.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП у Миколаївському районі Львівщини

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління ДАІ, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем (ймовірно, марки «Volkswagen T2» або «Т3» темно-вишневого кольору) скоїв наїзд на велосипедиста та одразу ж залишив місце дорожньо-транспортної пригоди.

Кримінал