Новини Львова (cтор. 7694)

Фото для новини

22:18 12 жовтня 2014 р.

«Розраховуємо вже найближчими днями добитися-таки повного припинення вогню», – Президент (відео)

Петро Порошенко відповів у неділю в «Зверненні Президента України щодо реалізації Мирного плану та зміцнення обороноздатності держави» на своє ж запитання «Чого ж вдалося добитися за цей непростий час, що минув від моменту підписання?».

Політика

Фото для новини

21:24 12 жовтня 2014 р.

У Львові перемогла збірна України (відео)

Хоч гра нашої національної футбольної команди була дуже далекою від ідеалу, але принаймні результат вона поки що приносить і команда Фоменка здобуває необхідні очки там, де брати їх необхідно.

Ситуації

Фото для новини

18:52 12 жовтня 2014 р.

На Донбасі триває концентрація й перегрупування збройних сил Росії, – ДПСУ

Як повідомили в неділю в Держприкордонслужбі України, російських окупантів дозабезпечують озброєнням, важкою броньованою технікою, артилерією, боєприпасами та ПММ, ними проводяться активні розвідувальні заходи.

Політика

Фото для новини

17:54 12 жовтня 2014 р.

Сьогодні вулицями Львова вже традиційно пройшов Марш слави Української повстанської армії (відео)

Серед учасників маршу до дня створення УПА, яке вже вкотре кілька років поспіль проводить товариство пошуку жертв війни «Пам'ять», були колишні політв'язні й репресовані, члени громадських організацій та клубів воєнно-історичної реконструкції, одностайні у думці, що «приклад «упівців» у боротьбі із загарбниками зараз є вкрай актуальним, бо без минулого немає майбутнього».

Історія

Фото для новини

14:20 12 жовтня 2014 р.

Розмежувальні лінії на Донбасі проведуть тільки після встановлення режиму припинення вогню, – РНБОУ (відео)

Заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Польовий повідомив у неділю: «Зараз на сході України працює спеціальна моніторингова місія ОБСЄ і контактна група для спостереження за режимом припинення вогню і проведення розмежувальної лінії. Зараз відбуваються постійні консультації у складі спільної комісії за участі російських та українських військових».

Політика

Фото для новини

14:05 12 жовтня 2014 р.

Україна, «ДНР» і «ЛНР» ще не прийняли рішення стосовно обміну територіями на Донбасі, – ДонОДА

Очільник Донеччини Олександр Кіхтенко повідомив: «Якщо постане питання обміну населених пунктів на аеропорт Донецька, то рішення буде прийматися на високому рівні».

Політика

Фото для новини

13:29 12 жовтня 2014 р.

У Львові о 19.00 – майстер-клас швейцарського фахівця з методики вивільнення напруги й травми

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 12 жовтня, о 19.00 в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста відбудеться семінар «Вправи для вивільнення напруги та травми», а також майстер-клас за участю міжнародного експерта з методики вивільнення напруги та травми (TRE) як на полі бою, так і вдома.

Медицина

Фото для новини

13:12 12 жовтня 2014 р.

За минулу добу поранено чотирьох українських військових, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Упродовж доби терористи чотири рази обстріляли Донецький аеропорт з мінометів, зенітних установок та стрілецької зброї. У результаті постійних штурмів позицій ЗС України в аеропорту Донецька загони терористів та російських найманців зазнають критичних втрат».

Політика

Фото для новини

12:46 12 жовтня 2014 р.

Сьогодні у Львові курсуватимуть до «Арени Львів» шатл-баси

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в неділю зі 17:00 до 19:00 шатл-баси курсуватимуть з площі Євгена Петрушевича й від кінотеатру імені Олександра Довженка до вулиці Вернадського (8-ма дорога), а після завершення матчу з 21:00 до 23:00 ночі нимиможна буде дістатись у зворотному напрямку.

Ситуації

Фото для новини

12:38 12 жовтня 2014 р.

У Львівській міськраді просять автомобілістів обмежити після обіду проїзд вулицею Стрийською

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з тим, що сьогодні, 12 жовтня, о 19.00 національна збірна команда України з футболу проведе на стадіоні «Арена Львів» відбірковий матч до Чемпіонату Європи 2016 року, всіх водіїв просять обмежити заїзд приватним транспортом на вулиці Стрийську після обіду, аби уникнути утворення заторів.

Ситуації