Новини Львова (cтор. 7691)

Фото для новини

20:22 13 жовтня 2014 р.

У слідчому ізоляторі державної пенітенціарної служби на Львівщині утримують двох неповнолітніх

У прес-службі обласної прокуратури стверджують у понеділок, що цією установою вже забезпечено комплексний нагляд за додержанням прав дітей, які потрапили у конфлікт із законом.

Кримінал

Фото для новини

19:38 13 жовтня 2014 р.

У будівлі Державної податкової служби Львівщини вибухового пристрою не знайшли

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні з будівлі Державної податкової служби було виведено на безпечну відстань 1502 особи.

Ситуації

Фото для новини

19:28 13 жовтня 2014 р.

За чотири доби терористи з Північного Кавказу розстріляли понад 60 помічників українських воїнів, – «Шторм»

Начальник штабу добровольчого батальйону спецпризначення Андрій Мельник повідомив у понеділок з посиланням на своїх місцевих інформаторів, що тільки за чотири доби бойовики з Чеченії й Південної Осетії розстріляли на Луганщині понад 60 мирних жителів, які допомагали українським військовим.

Політика

Фото для новини

17:52 13 жовтня 2014 р.

Міліція затримала винуватців призупинення матчу футбольних збірних України й Македонії у Львові

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, під час опитування правоохоронці встановили, що підозрювані – львів’яни, їх вік – 19 та 20 років.

Кримінал

Фото для новини

17:35 13 жовтня 2014 р.

У грудні відкриють новий рейс італійської авіакомпанії «Meridiana Fly» зі Львова

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Києві за участю виконавчого директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького В’ячеслава Чеглатонєва відбувся круглий стіл «Лоукости в Україні. Як створити умови для дешевих перельотів?».

Економіка

Фото для новини

17:26 13 жовтня 2014 р.

Найзабрудненіше повітря у Львові – на перехресті проспекту Чорновола й вулиці Під Дубом

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, пересувна хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» провела щоквартальне вимірювання забруднення атмосферного повітря викидами від автотранспорту на 25-ти перехрестях міста зі значним транспортним потоком.

Ситуації

Фото для новини

17:00 13 жовтня 2014 р.

Поблизу кордонів України відбувається не відведення, а ротація російських військ, – «ІС» (відео)

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у понеділок, що замість підрозділів ЗС РФ, які відбувають із прикордонних територій, прибувають інші.

Політика

Фото для новини

16:54 13 жовтня 2014 р.

Найбільші порушення в округах, що розташовані у Львові, – спостерігачі

Громадянська мережа «Опора» провела спостереження у 12 виборчих округах Львівщини. Найбільш закритими виявились ті округи, що є у місті Львові, оскільки в регіонах не було проблем із допущенням спостерігачів до процесу.

Політика

Фото для новини

16:41 13 жовтня 2014 р.

У Львівській області немає жодного виборчого округу, де всі кандидати подали б фінансові звіти, – спостерігачі

Чимало кандидатів подали порожні фінансові звіти, тобто у графі «витрат» зазначено нуль гривень, хоча половина округу завішана їхніми білл-бордами. Таку думку сьогодні озвучили на прес-конференції представники громадянської мережі «Опора» Наталія Радиш та Ірина Швець.

Політика

Фото для новини

16:19 13 жовтня 2014 р.

6 листопада у Львові запрацює новий медичний діагностичний центр (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, новий медичний діагностичний центр розпочне роботу в приміщенні Міської комунальної дитячої клінічної лікарні на вулиці Пилипа Орлика, 4.

Медицина

Фото для новини

16:10 13 жовтня 2014 р.

Між Львовом і Києвом та Харковом буде додаткове залізничне сполучення (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сьогодні відбулось урочисте підписання меморандуму співпраці й взаємної промоції між ЛМР, Державним територіально-галузевим об’єднанням «Львівська залізниця», представниками туристичного бізнесу та ДП «Українська залізнична швидкісна компанія» Державної адміністрації залізничного транспорту України, який передбачає відкриття додаткового швидкісного залізничного сполучення між містами України.

Економіка