«Google» допомагатиме львівським освітянам

15:32 25 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

«Google» допомагатиме Львову з різними освітніми сервісами для вчителів.

Про це повідомили в середу у Львівській міськраді, де також розповіли: «Сьогодні, 25 вересня, у Львівській міській раді відбулося підписання меморандуму про співпрацю із Національним університетом «Львівська політехніка» та ТОВ «Академія цифрового розвитку». Його метою є поширення стандартів широкого використання цифрових технологій в діяльності закладів освіти та у підвищенні кваліфікації вчителів. Новий проект Львівська міська рада розпочинає спільно з «Google».

Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко зазначив: «Сьогодні важливий день, оскільки ми підписуємо таку чотиристоронню угоду, яка дасть змогу залучати сервіси Google до освітнього процесу. Після підписання сьогодні на базі «Львівської Політехніки» відбудеться навчання для наших вчителів. Важливо максимально сучасні технології використовувати для навчання».

Начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик розповіла: «Змістове наповнення – це один з пріоритетів розвитку освіти міста. Місто багато коштів інвестує в покращення матеріально-технічної бази шкіл, в інтерактивне обладнання, «3D»-принтери, обладнання для кабінетів фізики, але гарний результат буде лише тоді, коли буде вчитель, який захоче рости, змінюватись, навчатись і навчати інших. Власне, при підписанні такого меморандуму про співпрацю з Google ми матимемо можливість розширити перелік тих організацій, які будуть давати кваліфіковане навчання для наших вчителів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів