2-3 жовтня на «Арені Львів» – виставка технологій і новинок IT-індустрії «Hi-Tech Expo» (оновлено: відео)

23:32 2 жовтня 2015 р.


Фото: studway.com.ua

На стадіоні «Арена Львів» пройдуть відкриті міжнародні змагання «Roborace».

2-4 жовтня на стадіоні «Арена Львів» зберуться програмісти, розробники, керівники ІТ компаній та стартапери. Їх вже вдруге збере найграндіозніша ІТ-подія Західної України – «Lviv IT Arena 2015». 1200 фахівців сфери ІТ та понад 100 видатних спікерів з України і світу очікують цьогоріч на «Lviv IT Arena».

Конференція поділятиметься на три тематичні потоки – «Product», «Technology» та «Business», у рамках яких відбуватиметься обговорення найакутальніших тем та трендів світу ІТ. «Lviv IT Arena 2015» – вже друга за ліком. Торік вона мала шалений успіх. Однак цього року конференція буде ще масштабнішою», – обіцяють організатори. 

Так, у рамках потоку «Product Development» гостям розкажуть про створення власного успішного продукту, про «UI» та «UX», візуалізацію даних, бізнес-аналіз, потреби та перспективи замовника, головні тенденції управління проектами, а також брендинг готових продуктів. На потоці «Technology» присутні дізнаються більше про тренди в роботі з великими обсягами даних («Data Science»), штучний інтелект, технології та прийоми тестування продуктів («QC Automation»), методи комплексної розробки ПЗ («DevOps»), а також інформаційну безпеку.

Про головні тенденції у світовому аутсорсингу, перехід до інших моделей ведення ІТ-бізнесу, про те, як працювати у час кризи, як створити і просувати власний стартап, відкрити офіс за кордоном, а також про співпрацю між урядом та ІТ-бізнесом учасники «Lviv IT Arena» зможуть дізнатись на «Business» потоці. Організатори події азначили також:

«Завдяки надзвичайно широкому спектру тем, конференція буде цікавою як програмістам, тестерам, розробникам, так і керівникам компаній і тим, хто прагне розпочати та розвивати власний стартап. До слова, у рамках «LvivITArena 2015» відбудеться змагання стартапів, тож кожен охочий зможе випробувати свою ідею на міцність та здобути безцінний досвід.

Усі, хто просто любить ІТ і прагне бути в курсі головних тенденцій та трендів, також знайдуть для себе багато нового та пізнавального. «Lviv IT Arena» стала потрібною та знаковою подією не лише для Львова, а й для усієї країни.

Завдяки стрімкому розвитку бізнесу, що пов'язаний із виробництвом технологій, місто закріпило за собою статус ІТ-столиці України, вже будучи туристичним та культурним осередком. Місцеві виші готують чимало висококласних ІТ-спеціалістів, а місто, незважаючи на ускладнену ситуацію в країні, залишається привабливим для іноземних інвесторів».

Як додав співорганізатор конференції Степан Веселовський,  цьогоріч «Lviv IT Arena» виходить на якісно новий рівень. Він також зазначив: «Це помітно у візуальному стилі конференції. Водночас, розширюється географія та тематичне охоплення заходу. Це означає, що цього року на гостей чекатиме ще більше цікавих доповідей від легендарних спікерів зі світовим іменем».

Організатори закликають: «Якщо ви хочете бути в курсі головних тенденцій та новинок світу ІТ – не пропустіть Lviv IT Arena 2015 у жовтні».

Продаж квитків та усі новини конференції – на сайті «itarena.lviv.ua». Організатори події – «Львівський ІТ Кластер», ІТ-компанія «leks», бізнес-інкубатор «Startup Depot», «Львівська ІТ Школа» («LITS»), Спільнота спеціалістів у сфері інформаційної безпеки («WISC»), Спільнота розробників «Google» («GDGLviv»).

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«2-3 жовтня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться унікальна для України подія – виставка технологій і новинок IT-індустрії «Hi-Tech Expo». Захід об'єднає компанії IT-сегменту, стартапи та бізнес, інвесторів та розробників, мейкерів та новаторів.

Загалом подія буде цікавою для людей будь-якого віку і будь-якого профілю. Організатори події зазначили: «Вже нікого не здивуєш 3D-принтером та друком різних 3D-моделей, але Ви будете приємно здивовані удосконаленням технологій і великими можливостями такого принтера. Наші учасники покажуть, в яких сферах знаходить своє застосування 3D-друк і прямо на виставці друкуватимуть Ваші моделі. Ви ніколи не пробували керувати дроном або безпілотником? Учасники виставкової зони зможуть розповісти і показати всі нюанси, що стосуються БЛА, а найбільших зацікавленим відвідувачам навіть дати можливість навчитися керувати дроном». 

Унікальності виставці додадуть роботи, які будуть не тільки показувати свої можливості пересуватися, але і зможуть поспілкуватися з відвідувачами. Буде також можливість познайомитись із всесвітньо відомим роботом «NAO» та порівняти його з українським роботом «Йошой».

Також у виставковій зоні будуть проходити відкриті міжнародні змагання «Roborace», у яких 10 команд будуть змагатися у швидкості і витривалості їхніх роботокарів. Окрім того, для всіх охочих на виставці проведуть відкриті майстер-класи з робототехніки, відвідавши які, можна буде дізнатися, як саме створити робота своїми руками.

На виставці також презентують відеоокуляри віртуальної реальності та різноманітні розумні девайси, стартапи, софт і програмні рішення компаній. Розробники мобільних ігор, наприклад, не тільки покажуть свої новинки, але й попросять залишити відгук, які саме ігри відвідувачі хочетуть побачити на своєму гаджеті.

Представникам бізнес-сектору також буде на що подивитися, обіцяють організатори: рішення щодо IP-телефонії, «СRM»-продуктів, хмарних сервісів, систем управління веб-проектами, навчання IT-фахівців та багато іншого. Загалом, упродовж двох днів на «Hi-Tech Expo» буде безліч інтерактивних розваг, розробок та стартапів.  Квиток на виставку можна придбати за посиланням: https://gastroli.ua/events/hi-tech-expo#.Vd2Zyvmqqkq».

Для учасників Lviv IT Arena подія є безкоштовною. Відстежувати оновлення можна у соцмережі «Facebook» (https://www.facebook.com/events/990391227691666/) або ж сайті «Lviv IT Arena» (http://itarena.lviv.ua/)».

dailylviv.com

Військовозобов'язаний, резервіст, призовник матимуть новий єдиний документ

Українські підприємці сплатили у Польщі понад 5 мільярдів злотих податків

Білоруський сміттєвоз у Львові замінили на італійський

Закордонні підрозділи ДП «Документ» відновили видачу документів

Обмежити відвідування масових заходів. СБУ зробила п'ять застережень на Великдень

17 церков московського патріархату дотепер працює на Львівщині. Де найбільше

Уночі військові рф запустили чотири ЗРК С-300 і тринадцять ударних БпЛА

Кінець четвертої повітряної тривоги на Львівщині у Страсну п'ятницю

Учетверте сирени сповістили про повітряну тривогу на Львівщині у Страсну п'ятницю

Фінішувала третя повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Третя повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Кабінет Міністрів оновив виплати військовослужбовцям

Просили 255 тисяч - продали за 15 млн. У Львові відбувся аукціон

На вулицях Миколайчука і Стрийській у Львові демонтують МАФи

Друга ракетна небезпека на Львівщині тривала пів години

Хто з чиновників отримає бронювання від мобілізації. Роз'яснення Міноборони

Нацбанк заборонив ломбардам приймати в заставу дрони та тепловізори

Друга повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Закінчилася перша повітряна тривога у Страсну п'ятницю на Львівщині

Надзвичайна пожежна небезпека на Львівщині

Повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Була в суцільних ямах. У Львові відремонтували шматок дороги

У Львові відбудеться фестиваль «Флюгери Львова». Програма

Пожежа у Берліні (відео)

Кубіва та Шлапака мвс рф оголосило в розшук

За ухилення від військової служби судитимуть трьох депутатів

Уперше на Сихові відбудеться фермерський ярмарок

Чехія не толеруватиме ухилянтів з України

Львів'янку зі скрипкою «Antonius Stradivarius» зупинили у Краківці

З якими хворобами мобілізовуватимуть. Перелік від Міноборони

У Львові іноземець погрожував бармену ножем, викрав виторг і втік

Британія та Україна розпочали переговори про 100-річне партнерство

Апітерапія. Лікування бджоловжалюванням у Львові

На Львівщині лікар допомагав ухилянтам уникнути мобілізації

Велика Британія переведе Львівщину в жовту зону, - Камерон у Львові (відео)

Міністр закордонних справ Великої Британії Камерон посадив у Львові робінію (відео)

Ексначальник Головного управління внутрішньої безпеки СБУ отримав підозру

Підроблену горілку продавав в інтернеті. На Львівщині судитимуть ділка

У Сколівських Бескидах заблукали туристи з Києва

Загроза обороні країни. Польща проти залізниці з України до Гданська