Завтра у Львові – семінар для медиків про можливості навчання й стажування в Австрії та Німеччині

10:34 5 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У середу, 6 травня, ГО «Інститут досліджень соціального капіталу» запрошує на безкоштовний семінар для школярів, студентів-медиків та практикуючих лікарів міста Львова на тему «Вища медична освіта та стажування в Австрії та Німеччині для українців».

Семінар проводитиметься в аудиторіі А2 теоретичного корпусу Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького на вулиці Шімзерів, 1. Початок – о 17:00. 

За словами директора ГО «ІДСК» Дмитра Виговського, семінар покликаний показати школярам, студентам та практикуючим медикам можливості медичної освіти закордоном, дати практичні рекомендації щодо підбору програм для стажування, навчальних програм та вступу, поділитись власним досвідом навчання закордоном.  За даними Німецької служби академічних обмінів (DAAD), на 2014 рік в Німеччині навчалось більше 9000 українських студентів.

У той час, як в Австрії на навчанні перебувають близько 2000 студентів з України. В цих країнах медична освіта є безкоштовною для українських студентів.

Студент Віденського університету Віктор зазначив із цього приводу: «Відвідування семінару – це прекрасна нагода почути про усі можливості і ризики, пов’язані із навчанням закордоном. Велика увага на семінарі приділена саме практичним крокам для навчання в Австрії та Німеччині». 

Семінар проводить директор ГО «Інститут досліджень соціального капіталу», магістрант Віденського університету Дмитро Виговський. Прохання про реєстрацію участі в семінарі через електронну пошту на адресу info@expert-portal.org до 12:00 год 06.05.2015 р. Деталі: прес-служба ГО «ІДСК», тел: 0676745226, info@expert-portal.org.

Про це повідомили сьогодні, 5 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів