У суботу й неділю травмувалися через ожеледицю 229 львів’ян, госпіталізовано – 36

17:40 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, водіям транспортних засобів радять при можливості утримуватися від поїздок.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 8 грудня, «Щоденному Львову», в суботу й неділю  через ожеледицю травмувалися229 львів’ян, із них госпіталізовано 36. У повідомленні також конкретизують:

«Як повідомило управління охорони здоров’я Львівської міської ради, за вихідні у місті травмувалось 229 осіб (44 – 6 грудня, 185 – 7 грудня), госпіталізовано 36 осіб (7 – 6 грудня, 29 – 7 грудня). За аналогічний період минулого року травмувалось 65 львів’ян, 24 були госпіталізовані. 

Тому Львівська міська рада звертається до усіх мешканців міста із проханням тепло одягатись та бути обережними на вулицях. Водночас радимо водіям транспортних засобів при можливості утримуватися від поїздок.

За умов ожеледиці на дорогах, обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-59-11».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів