У Львові створять спецпсихотерапію для лікування залежностей

12:30 31 жовтня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: vz.kiev.ua

У Львові під час конференції «Стратегії психотерапевтичного лікування аддикцій: інвентаризація», яка відбудеться 2-3 листопада, першими в світі створять спеціальну психотерапію для лікування залежностей.

Про це повідомили в четвер, 31 жовтня, у Львівській міськраді. Президент Української спілки психотерапевтів Олександр Фільц розповів: «Це напрямки, які можна застосувати, а ми хочемо випрацювати спеціальну терапію для залежностей. Ми для цього вже почали розробляти власну концепцію, є дуже цікаві теоретичні задумки».

Олександр Фільц наголосив: «Нашою роботою зацікавилися колеги з-за кордону. Над новою концепцією працюватимемо під час конференції «Стратегії психотерапевтичного лікування аддикцій: інвентаризація» 2-3 листопада разом з відомим американським психологом, психотерапевтом, нейрофізіологом, доктором Джоном Арденом. Приїдуть колеги з Європейської спілки психотерапевтів, відомі австрійські фахівці у сфері роботи з залежностями Стефан Лірш та ВольфҐанґ Шімбьок, а також наші українські колеги. Львів має що запропонувати світові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів