У Львові поліція припинила роботу нічного клубу, який порушив усі карантинні вимоги

12:50 29 листопада 2020 р.

Фото до новини

Незважаючи на «карантин вихідного дня», у розважальному закладі перебували близько ста осіб, і всі вони були без індивідуальних засобів захисту. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

29 листопада під час відпрацювання співробітники Личаківського відділу поліції виявили, що на вулиці Петрушевича у Львові, попри «карантин вихідного дня», працює нічний клуб. Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Личаківського відділу поліції,  а також бійці батальйону особливого призначення поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, близько 1.00 ночі у закладі перебували близько ста осіб – відвідувачів та працівників, усі вони були без масок. 

Також правоохоронці з’ясували, що нічний клуб працював за зачиненими дверима – у нього пускали лише за попереднім записом або за дзвінком.

Поліцейські припинили роботу закладу та встановили особи усіх, хто там перебував. 

За фактом слідчі Личаківського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 1 відкрили кримінальне провадження ч.1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Поліцейські Львівщини нагадують, що в Україні діє «карантин вихідного дня», який передбачає, що у період від 00.00 суботи до 00.00 понеділка заборонено роботу барів, кафе, ресторанів, торговельно-розважальних центрів, діяльність закладів культури, проведення масових заходів, роботу спортзалів, фітнес-центрів, басейнів. 

Аваков закликав негайно запровадити локдаун на 3-4 тижні

Уряд готується до можливого запровадження карантину зимових свят

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів