У Львові не виявили «Covid-19» у п’ятьох пацієнтів

16:40 19 березня 2020 р.

Фото до новини

На лікуванні у Львівській інфекційній лікарні перебувають 27 пацієнтів, яких обстежують щодо можливої наявності у них захворювання, спричиненого коронавірусом.

Про це повідомили в четвер, 19 березня, у ЛМР. Міський голова Львова Андрій Садовий розповів під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій: «Станом на сьогодні з часу карантину в інфекційну лікарню поступило 35 людей. П’ятьох – виписали, діагноз на коронавірус не підтвердився. Троє людей перебувають на амбулаторному лікуванні, є ще 27- на лікуванні. Є двоє з району, які приїхали в лікарню і контактували з померлою в Чернівцях».

Андрій Садовий також поінформував: «Одна людина з-за кордону також контактувала з хворим на коронавірус. Ми не маємо інформації щодо підтвердження аналізів, але це велика зона ризику. Всі в лікарні, їм надають відповідну допомогу».

Міський голова також зазначив: «Вчора у нас була велика нарада керівників медичних установ. На понеділок буде готовність 8-ї лікарні приймати пацієнтів. Там буде 100 точок підведення кисню. Тепер важливо на тих 100 точок мати 100 ШВЛ. Звичайно, не за один день, але це буде зроблено. Це також стосується першої лікарні – всі заходи там приймаються. Готуємось до непростої ситуації. Чим краще ми будемо готові, тим легше ми зможемо пережити цей час».

Як інформував «ЩЛ», у Львові ушпиталили з підозрою на коронавірус «Covid-19» 27 людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів