У Львові експрес-тестами на коронавірус протестували 707 осіб

19:08 2 квітня 2020 р.

Фото до новини

В 11 осіб виявили підозру, тому їхній біоматеріал скерували у лабораторію для ПЛР-діагностики.

У Львові продовжують тестувати на коронавірус працівників комунальних сфер міста, які вимушено контактують з великою кількістю людей. Сьогодні експрес-тести зробили 177 працівникам АТП № 1 і тролейбусного депо, 53 працівникам ринку «Шувар», а також 71 працівнику одного з підприємств, яке зараз не працює.

У міському управлінні охорони здоров’я повідомили, що сьогодні протестовано 301 особу. З них: 100 осіб — працівники АТП № 1 (в усіх — результат негативний); 77 осіб — працівники тролейбусного депо (в усіх — результат негативний); 53 особи — працівники ринку «Шувар» (у 2 осіб виявили підозру). Окрім того, також протестували 71 працівника підприємства, яке зараз не працює. Тут, зокрема, вирішили зробити тестування, оскільки два дні тому в одного працівника виявився позитивним результат ПЛР-діагностики. Відтак, з 71 протестованого, в 1 виявили підозру на захворювання.

За три минулі дні у Львові експрес-тестами на коронавірус протестували 707 осіб, з яких у 11 виявили підозру.

Експрес-тести лише дають підозру на коронавірус. У разі позитивного результату біоматеріал скеровують у лабораторію для ПЛР-діагностики.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні Міністерство охорони здоров’я запровадило єдиний державний протокол лікування хворих на COVID-19.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів