У львівській комунальній ветклініці завершився карантин

17:25 15 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівське комунальне підприємство «Лев» відновило свою роботу в повному обсязі після двотижневого карантину.

Про це повідомили в середу, 15 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що сьогодні, 15 січня, в комунальному підприємстві «Лев» завершився обов’язковий плановий карантин, який тривав з 1 до 14 січня. Відтак, підприємство знову відновило роботу з гуманного регулювання чисельності безпритульних тварин та надання всієї необхідної ветеринарної допомоги пацієнтам Першої комунальної ветеринарної клініки.

Директорка «Лева» Оксана Кошак зазначила: «Ми віримо, що наші зусилля будуть корисними для чотирилапих пацієнтів, зроблять роботу персоналу та перебування власників тварин у Першій комунальній ветеринарній клініці більш комфортними».

У міськраді запевнили, що впродовж карантину працівники підприємства й Першої комунальної ветеринарної клініки. провели усі необхідні карантинні заходи, продезінфікували продезінфікували усі приміщення, територію, вольєри, будки, інвентар та провели поточні ремонтні роботи. Попри карантин, «Лев» та Перша комунальна ветеринарна клініка працювали у звичному режимі.

Як інформував «Щоденний Львів», на сесії міської ради затвердили «Програму регулювання чисельності тварин у місті на 2020-2025 роки», а також правила утримання та поводження з домашніми тваринами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів