Нейрофізіолог Джон Арден приїде до Львова

12:30 22 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: drjohnarden.com

Відомі медики та науковці світу приїдуть до Львова ділитись досвідом та знаннями.

Про це повідомили у вівторок, 22 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Незабаром до Львова приїде знаменитий американський нейрофізіолог, автор бестселерів про роботу мозку. До Львова видатний вчений приїде на міжнародну конференцію «Інвентаризація: психотерапевтичні методи лікування залежностей», яка відбудеться 2-3 листопада».

«31 жовтня та 1 листопада Джон Арден проведе дводенний семінар «Психоневроімунологія та епігенетика аддикцій», на якому розповість про природу залежностей і як їх виникнення пов’язане з генетикою та психічним здоров`ям. За словами професора Олександра Фільца, це буде один із найцікавіших семінарів за останні роки у Львові, адже збере багатьох провідних фахівців з Австрії, США, України», – поінформували також у міськраді.

«Джон Арден – нейрофізіолог, психолог і автор книг «Приборкання амігдали», «Розвиток пам`яті для чайників» та ще десятка інших про роботу мозку. Він очолює наймасштабнішу програму навчання з психічного здоров'я Training in Mental Health в медичних центрах по всій Північній Каліфорнії. У своїх книгах Джон Арден навчає, як позбутися від стресу, знаючи і розуміючи процеси, що відбуваються в мозку. Навчає корисних звичок, які дозволять довше зберігати активність головного мозку і вести насичене життя без обмежень у будь-якому віці», – розповіли також у міськраді.

«Автор дуже доступно пояснює, звідки беруться шкідливі звички, чому вони так швидко приживаються і як легко позбутися від них. Його поради засновані на останніх досягненнях науки і доказової медицини», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів