На реконструкцію пологового корпусу обласної клінічної лікарні потрібно ще 4,5 млн грн. Торік надали 31 млн грн

23:31 5 березня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, за дорученням очільника області, заступник голови Львівської ОДА Іван Собко здійснив позаплановий візит на об’єкт, де спільно із замовником робіт, керівником закладу, депутатом обласної ради Михайлом Гичкою ознайомились із ходом реконструкції.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

“Минулого року колектив закладу звернувся до нас з проханням посприяти у виділенні коштів для завершення об’єкту. Голова облдержадміністрації взяв це питання на свій контроль і пообіцяв докласти всіх зусиль, аби якнайшвидше завершити усі роботи. Відтак, у 2020 році для реконструкції закладу виділили чи не найбільшу суму з моменту початку робіт – 31,382 млн гривень”, – зазначив Іван Собко.

За ці кошти здійснили більшу частину робіт. На сьогодні на об’єкті кипить робота, підрядник продовжує працювати. Однак, щоб завершити будівельні роботи у повному обсязі, необхідний фінансовий ресурс – 4,5 млн гривень. За ці кошти проведуть газопостачання, електричні, сантехнічні мережі та вентиляційні.

“На сьогодні ми готуємо пропозиції про внесення змін до обласного бюджету, які представимо під час наступної сесії – 16 березня. Відтак, голова ОДА ініціюватиме виділення цієї суми коштів, щоб завершити усі роботи і здати об’єкт в експлуатацію. Сподіваємось на конструктивну співпрацю з депутатським корпусом щодо цієї ініціативи. Відкриття закладу є вкрай необхідним, бо він спеціалізується на наданні допомоги вагітним жінкам з різними патологіями. Окрім того, працівники відділення понад три роки з нетерпінням чекають повернення на свої робочі місця”, – додав Іван Собко.

Нагадаємо, реконструкцію пологового корпусу Львівської обласної клінічної лікарні, що на Некрасова, 4 розпочали у 2018 році.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів