На Львівщині ще семеро людей звернулися до медиків із підозрою на коронавірус

11:15 25 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

У період з 21:30 двадцять четвертого березня до 7:50 двадцять п’ятого березня на Львівщині звернулися до медиків із підозрою на коронавірусну інфекцію ще семеро людей.

Про це, як повідомили в середу, 25 березня, у Львівській облдержадміністрації, розповів лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко. За її словами, пацієнти – зі Львова, Золочева й Хмельницької області.

Відтак, зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 44 пацієнти з підозрою на коронавірус. На самоізоляції – ще 46. За увесь час виписано 37 пацієнтів.

Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. В однієї пацієнтки – наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулися 127 людей. За результатами тестів у шістьох – грип. Ще два результати тестів – від'ємні на коронавірус.

За весь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус 96 людей. У двох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Одна людина знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

Як інформував «ЩЛ», у Львівській інфекційній лікарні ушпиталені 44 пацієнти з підозрою на коронавіру. У період з 21:30 двадцять четвертого березня до 7:50 двадцять п’ятого березня на Львівщині звернулися до медиків підозрою на коронавірусну інфекцію ще семеро людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів