Львів’яни знову стануть донорами для онкохворих

14:15 2 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: list.in.ua

Команда проєкту «Я, Ніна» вдруге проведе у Львові «Red Brunch» – збір крові для потреб онкохворих людей, а волосся – для виготовлення перук дітям, які втратили власне через хіміотерапію.

Про це повідомили в понеділок, 2 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що «Red Brunch» відбудеться завтра, 3 грудня, у «BankHotel» на вулиці Листопадового Чину, 8. Початок – о 9.00.

«Red Brunch» від проєкту «Я, Ніна» – це щомісячна подія, яка відбувається кожного першого вівторка місяця. Зокрема, в Києві – це вже вшосте, а у Львові – вдруге. За результатами першого «Red Brunch» у Львові, вдалося зібрати рекордну кількість містян, охочих стати донорами. Зокрема, 150 – крові, а 11 – волосся.

«Red Brunch» відбудеться у Львові у співпраці з організацією «ДонорUA». Браслети для тих, хто долучиться до збору крові та волосся, подарує «Guzema Jewelry».

Гостинно прийматиме донорів «BankHotel Lviv». Він надасть власний салон краси для донорів волосся та частування. До команди проєкту «Я, Ніна» долучилися також організації «Краса рятує» та «Hair for Share».

Як інформував «ЩЛ», рекордна кількість львів’ян стала донорами для потреб онкохворих.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів