Львівському військовому шпиталю подарують обладнання для відновлення пошкоджень шкіри поранених

21:40 4 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Lvivpost.net

У громадському об'єднанні «Пліч-о-пліч заради майбутнього» повідомили в четвер: «Завтра, о 10:00, у Львівському військовому шпиталі відбудеться презентація нового сучасного обладнання для відновлення пошкоджень шкіри, спеціально придбаного для поранених в АТО військових!».

У громадському об'єднанні «Пліч-о-пліч заради майбутнього» повідомили сьогодні, 4 грудня:

«Увага! Завтра, о 10:00, у Львівському військовому шпиталі відбудеться презентація нового сучасного обладнання для відновлення пошкоджень шкіри, спеціально придбаного для поранених в АТО військових! Активісти ГО «Пліч-о-пліч заради майбутнього» спільно з обласним фондом «Солдатські матері – за нову армію» подарують медикам військового шпиталю сучасний апарат Sonaris, якого не вистарчало лікарям для повноцінного лікування поранених бійців в АТО, що ультразвуковою хвилею пришвидшує загоєння ран та сприяє репарації тканин. Нове обладнання волонтери придбали за пожертви, зібрані під час благодійного концерту «Пліч-о-пліч заради миру, майбутнього та справедливості», що відбувся 27 вересня у Львові».

Про це повідомляється в четвер на сторінці Громадського об'єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів