Епідеміолог повідомив, для кого призначено 16 080 доз вакцини Coronavac, яка нині прибуде на Львівщину

18:28 25 травня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні на Львівщину прибуде 16 080 доз вакцини, які використають для вакцинації цільових груп населення.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

«Сьогодні на Львівщину прибуде 16 080 доз вакцини, які використають для вакцинації цільових груп населення. А саме - працівників санітарно-курортних закладів, прокуратури, спецзв’язку та сфери паливно-енергетичного комплексу (великі енергомережі, шахти)», - розповів на сьогоднішньому брифінгу щодо епідситуації на Львівщині Олег Когут, регіональний координатор з вакцинації від коронавірусної інфекції на Львівщині.

«Друга доза вакцин зарезервована. Також очікуємо на прибуття чергової партії вакцини «Pfizer», яка буде використана для вакцинації працівників закладів освіти всіх рівнів акредитації», - додав Олег Когут.

Він також розповів, що вже можна спостерігати результати пілотного проєкту вакцинації населення міста Моршин. Протягом останніх днів в Моршині не зафіксовано жодного випадку захворювання на ковід. Нагадаємо, що проєкт передбачає вакцинування 70 % населення міста, на разі щеплено 64 %.

Щодо вакцинації на Львівщині:

    за останню добу провакциновано 1049 осіб;
    станом на сьогодні в області провакциновано 73 927 осіб (одна доза – 69 990, дві дози – 3937);
    на разі Львівщина знаходиться на третьому місці по темпах вакцинації в Україні після міста Києва (110 516 осіб) та Дніпропетровської області (84 367);
    по Львівській області вакциною  «Covieshield»  провакциновано – 38 403 особи, «Astra Zeneca» - 24 070, «Coronavac» - 7686, «Pfizer» - 3768 осіб.

Олег Когут також зазначив, що кількість виявлених випадків захворювання на ковід на Львівщині знизилася, а кількість виписаних пацієнтів зростає.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів