5-6 грудня у Львові проводитимуть профілактику серцево-судинних захворювань і діабету

17:20 4 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vidomosti-ua.com

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, всі бажаючі зможуть виміряти у вуличних «кабінетах лікаря» рівень цукру в крові, а також перевірити артеріальний тиск.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що 5-6 грудня всі бажаючі зможуть виміряти у вуличних «кабінетах лікаря» рівень цукру в крові, а також перевірити артеріальний тиск. У повідомленні також конкретизують:

«Всеукраїнське лікарське товариство і Громадська Рада МОЗ України за підтримки Українського Лікарського Товариства у Львові та Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького у жовтні-грудні  2014 року проводять низку заходів з профілактики  серцево-судинних захворювань та діабету в медичних та найбільших торгівельних закладах обласних центрів України. У рамках цих заходів Українське лікарське товариство у Львові, 5-6 грудня 2014 року проводить «Дні профілактики серцево-судинних захворювань та діабету».

У жовтні 2014 року, напередодні «Всесвітнього дня боротьби з інсультом», стартувала всеукраїнська соціальна акція, організаторами якої виступили Громадська Рада МОЗ України, ВУЛТ та Українське Лікарське Товариство у Львові. Офіційний партнер проекту – фармацевтична компанія «Такеда Україна», яка щорічно бере активну участь у заходах з інформування населення щодо факторів ризику розвитку серцево-судинних захворювань у рамках своєї довгострокової програми корпоративної соціальної відповідальності «Зупинимо інсульт разом». 

У період з жовтня до грудня мобільна лабораторія відвідає 15 міст України: Київ, Одеса, Миколаїв, Дніпропетровськ, Львів, Вінниця, Чернівці, Тернопіль, Івано-Франківськ, Харків, Житомир, Хмельницький, Чернігів, Черкаси, Рівне. Всеукраїнське лікарське товариство і Громадська Рада МОЗ України за підтримки Українського Лікарського Товариства у Львові та Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького у жовтні-грудні  2014 року проводять низку заходів з профілактики серцево-судинних захворювань та діабету в медичних та найбільших торгівельних закладах обласних центрів України.

У рамках цих заходів Українське лікарське товариство у Львові 5-6 грудня 2014 року проводить «Дні профілактики серцево-судинних захворювань та діабету у Львові».

У місцях проведення акції організовані вуличні «кабінети лікаря», де всі бажаючі можуть виміряти рівень цукру в крові, а також перевірити артеріальний тиск. На основі отриманих результатів кваліфіковані фахівці визначать персональний ризик виникнення інсульту, серцево-судинних захворювань і діабету та проконсультують у питаннях його профілактики. 

Адреси вуличних «кабінетів лікаря»:

Комунальна 2-а міська поліклініка на вулиці Симоненка, 4

Поліклінічне відділення від комунальної 5-ї міської клінічної лікарні на вул.Чупринки,43

ТЦ «Вам» на вулиці Виговського, 100

ТВК «Південний»

Аптеки на вулицях Кульпарківській (№158); Мельника (№14); Тиктора (№3); Коперніка (№54); Кавалерідзе (№1); Шота Руставелі (№13)».

У повідомленні також цитують доктора медичних наук, професора кафедри пропедевтики внутрішньої медицини №1 Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького – Андрія Базилевича, який зазначив

«Незважаючи на тяжкі часи, які переживає наша країна, ми не припиняємо проводити соціальні проекти. Під час потрясінь, свідками яких ми являємося, у багатьох мешканців, на жаль, загострилися хронічні хвороби.

Саме тому пацієнтам та лікарям, як ніколи необхідна реальна підтримка. Чим раніше наші співвітчизники замисляться про важливість і необхідність здорового способу життя та регулярне обстеження у лікарів, тим більше життів ми зможемо врятувати.

Високий рівень соціальної відповідальності прослідковується у кожному аспекті нашої діяльності, починаючи з обраної стратегії максимального стримування росту цін на ліки, закінчуючи постійним розширенням географії проведення програми «Зупинимо інсульт разом» та «Днів профілактики серцево-судинних захворювань та діабету у Львові».  Кількість міст та пацієнтів, які будуть задіяні у 2014 році, збільшиться у декілька разів порівняно з минулим. Протягом своєї багаторічної історії «Такеда» завжди була компанією, яка допомагала суспільству у важкі часи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів